Exclusieve Kapsalon in Tilburg

Hardy’s Waalwijk: Luxe Kapsalon

 

De meest luxe kapsalon van Tilburg is nu ook gevestigd in Waalwijk! Bezoek onze kapsalon in de Stationsstraat. Bij Hardy’s Waalwijk beleef je een unieke ervaring. Je wordt lekker in de watten gelegd door onze topkappers. Als je in bent voor iets nieuws, kunnen onze haarspecialisten je adviseren welke haarstijlen en kleuren bij je passen.

 

Of bel ons: 0416-330040

Laat je verwennen en kom tot rust. Hardy’s is de kapper in Waalwijk waar je luxe en wellness ervaart.

Persoonlijk advies

Ben je in voor een nieuwe haarstijl of kleur? Wij geven je eerlijk advies over wat jou wel en niet mooi staat. We letten hierbij goed op de textuur van je haar, de vorm van je gezicht en de kleur van je huid. Wij zorgen ervoor dat jij onze salon alleen verlaat met een coupe waar we zelf 100% tevreden mee zijn. Hierdoor loop je na elke knipbeurt weer stralend naar buiten!

Comfortabele behandelingen

Laat je verwennen in onze salon. Wij knippen en verven niet alleen, we voeren ook complete metamorfoses uit. Denk bijvoorbeeld aan een mooie balayage. Onze haarspecialisten adviseren je graag over kleuradvies en make-up dat bij jouw haar, gelaat en persoonlijkheid past. Zij geven je praktische stylingtips waarmee je jouw kapsel thuis moeiteloos namaakt.

Een totaalbeleving

Een luxe behandeling stopt niet na een verf- of knipbeurt. Aan het eind van je verf- of knipbeurt in onze salon behandelt Hardy’s jouw haar met de beste verzorgingsproducten. Wij gebruiken hiervoor de producten van het merk Keune, een exclusief haarverzorgingsmerk. Je kunt deze producten ook voor thuisgebruik aanschaffen, zodat je je haar elke dag goed kunt verzorgen en stylen.

 

 

Adresgegevens

Hardy’s
Stationsstraat 29
5141 GB Waalwijk

Openingstijden