Hardy's = Keune Academy + Keune Webshop

Keune Webshop

Met Hardyskeuze bieden we net zoals in onze kapsalon alleen de allerbeste service, top haarproducten en uiteraard het beste advies. Met goede producten en een beetje professionele hulp is het voor iedereen mogelijk om mooi haar te hebben. Neem een kijkje in onze webshop en probeer de producten uit onze salon thuis uit!

Love your hair – treat it with care!

 • Keune YOU

  Waar de een rondloopt met verleidelijke, rossige krullen, ga jij misschien als een brunette met steil haar door het leven. Jij bent a one of a kind. Waarom zijn jouw shampoo en conditioner dat dan niet? Creëer met Hardy’s een gepersonaliseerde Keune You shampoo en conditioner, die niemand anders heeft.
 • Van 4 naar 1 gepersonaliseerde shampoo

  Je wilt een shampoo die jouw lokken een volumeboost geeft. Die jouw haar intens verzorgen, en die jouw nieuwe haarkleur intenser maakt en zo lang mogelijk laat glanzen. Met een Keune You gepersonaliseerde shampoo en conditioner komen drie wensen uit in één fles. Of meer haarwensen , als je die hebt. Hoe ziet jouw droomkapsel eruit?


 • Zo gaan wij te werk

  Wanneer je bij ons op bezoek komt, vertel je eerst over jouw wensen. Ook horen we graag over eventuele haarproblemen. Onze deskundige kappers kijken vervolgens naar jouw unieke kenmerken, zoals haartype, haarkleur en de conditie van de hoofdhuid. Met die kennis gaan ze aan de slag. Niet in een achterkamertje, maar recht voor jouw ogen. Zo zie je precies wat er aan jouw gepersonaliseerde shampoo en conditioner wordt toegevoegd.


 • Enthousiast?

  Voor gepersonaliseerde en unieke haarverzorging kom je bij Hardy’s langs of bezoek je onze Keune You events verspreid door het land. Zo kunnen we jouw haar zien en voelen. Anders weten we immers niet wat de allerbeste ingrediënten voor jouw haartype zijn. Zien we je snel?Kom langs op een van onze events en laat ons jouw gepersonaliseerde shampoo en conditioner maken. Houd de website in de gaten of schrijf je in voor ons event via: afspraak@hardys.nl. Zo weet je als eerste waar wij straks te vinden zijn.


Keune Salon

Hardy’s is sinds 2015 Keune Academy. In onze salon werken wij uitsluitend met de natuurlijke en luxe haarproducten van Keune. Als Keune Academy bieden wij de mogelijkheid aan jonge getalenteerde kappers en haarstylisten om de nieuwste kniptechnieken en trends te leren en Color Master te worden. Hardy’s heeft voor iedere medewerker een gepersonaliseerd opleidingsplan en een eigen ontwikkelbudget. Op deze manier bent u als klant altijd verzekerd van Top Stylisten die u adviseren.