De ervaren stylisten van Hardy’s weten precies hoe ze jou moeten laten stralen. Al meer dan vijfentwintig jaar zorgen zij voor vernieuwende, creatieve looks. Kom bij ons voor een luxe kappersbehandeling met een ontspannende wasmassage of zelfs een complete metamorfose. Wij zorgen dat jij jezelf met andere ogen bekijkt en helemaal zen onze Hair Spa verlaat.

Geniet van een luxe en professionele ervaring bij Hardy’s. Wij zorgen dat jij enthousiast en met een perfect kapsel de deur uitgaat.

Team hardy’s

Een team van topstylisten.

Hardy’s streeft naar perfectie. Onze getalenteerde stylisten zijn grondig opgeleid voordat ze aan jouw haar werken. Ze beheersen de juiste kniptechnieken en verfverhoudingen voor het perfecte resultaat. Onze professionele en innovatieve aanpak staat garant voor een frisse nieuwe look.

Corné

Topstylist

Nikki

Topstylist

Maikel

Topstylist

Anja

Topstylist

Esmée

Kleurspecialist & Extensions

Celine

Topstylist

Manon

Assistent stylist

Sanne

Assistent stylist

Charissa

Assistent stylist

Daan

Receptie

Carry

Receptie

Opleidingslocatie

Hardy’s is een officiële opleidingslocatie en Keune Academy, waar kappers van over de hele wereld naartoe komen. Onze stylisten zijn experts in kleur, visagie en meer, en bieden graag een luxe behandeling.

Uiteraard snappen wij het wanneer jij één favoriete stylist hebt die aan een half woord genoeg heeft. Met onze private service boek je voor een kleine meerprijs de kapper van jouw keuze. Zo weet je zeker dat jouw behandeling helemaal gepersonaliseerd is en je altijd door een en dezelfde persoon wordt geholpen.

Afspraak maken