Topkappers en Kleurspecialisten

Hardy’s tilt de haarkleuranalyse naar een hoger plan. Samen met jou komen wij tot een advies voor je nieuwe haarkleur gebaseerd op je lifestyle en wensen. Wil je een haarkleur die vooral mooi past bij de kleur van je huid en ogen? Of wil je bijvoorbeeld sterker of zakelijker overkomen en meer gezien worden in je werkomgeving? Is er een andere gebeurtenis in je leven waardoor je een imagoverandering kan gebruiken? Door een gepersonaliseerd advies, heb je de mogelijkheid je professioneel te laten adviseren door onze haarspecialisten. Kom naar onze salon in Tilburg en beleef dit advies.

Wij creëren met jou de mooiste coupe en haarkleur die bij je past.

Kleurtechnieken

De free hand – letterlijke vertaling: met de vrije hand – is een kleurtechniek die we echt op gevoel met de hand inzetten. Hieronder vallen meerdere technieken, zoals bijvoorbeeld balayage en ombre. Hierbij worden lichte en/of donkere kleuren als het ware in het haar geschetst, waardoor een heel zacht verloop ontstaat van donker naar licht. Een balayage kan bijvoorbeeld van donkerbruin naar blond verlopen, maar ook van middenblond naar lichtblond. Het hoeft dus niet persé een extreem verschil te zijn, het is juist een kleur die perfect past bij een natuurlijke look.

Omdat het zo zacht overloopt, ziet het eruit alsof het door de zon opgelicht is. Ook bij deze behandeling voegen wij een extra beschermingsproduct toe: Bond Fusion. Met Bond Fusion bescherm en versterk je het haar tijdens het kleurings- of ontkleuringsproces. Zo kun je na de behandeling optimaal genieten van een schitterende haarkleur én van stevig, gezond, glanzend haar.

Ook kan Bond Fusion gebruikt worden bij beschadigd, droog of dof haar dat een boost nodig heeft. Bond Fusion maakt je haar steviger, zachter en glanzender. Soms is het gewenst om ook nog een toner of milkshake op het haar aan te brengen. Deze neutraliseert de gele ondertoon die na een oplichting tevoorschijn kan komen. Een toner of milkshake kan juist ook een warm of een ander gewenst kleurkarakter toevoegen. Een milkshake is een snelle spoeling die ingezet wordt bij de wasbak. Bijvoorbeeld voor het knippen of na een kleurbehandeling. Een milkshake hoeft maar vijf tot tien minuten in te werken. Dit type spoeling was je er na een aantal wasbeurten weer uit.​​​​​​​​

Soms heb je het gewoon van jezelf! 

Een prachtige haarkleur. Maar het is belangrijk om het haar regelmatig goed te laten knippen, en natuurlijk te verzorgen met een goede shampoo en conditioner. Vaak licht je haar op in de zon, waardoor je een prachtig natuurlijk ‘sunkissed’ effect krijgt. Ook dit geeft wat haarschade, omdat het haar droger wordt van de oplichting van de zon en dan is het eigenlijk ook een beetje ontkleurd maar nooit zoals bij de kapper. Vind je je natuurlijke haar soms wat dof? Gebruik dan glansproducten of kom voor een uitwasbare glans behandeling naar onze salon in Tilburg.

Maak een afspraak met onze kleurspecialist