Ook voor Make-up en Kleuradvies

Een complete metamorfose

Een sprankelende uitstraling. Het kan allemaal door het juiste haar- en kleuradvies. Na een bezoekje aan Hardy’s matcht jouw uiterlijk perfect bij jouw stralende persoonlijkheid. Onze innovatieve stylisten werken graag samen met jou aan een luxe metamorfose.


Kom bij Hardy’s voor een nieuw kapsel en kleuradvies. Met onze handige tips maak je de look ook thuis voor de spiegel moeiteloos na.

[/space]

De spiegel als beste vriend

Wie van buiten straalt, doet dat ook van binnen. Een metamorfose zorgt ervoor dat jij een stuk zelfverzekerder op pad gaat. Elk haar en kleuradvies start met een persoonlijke analyse van jouw huidskleur, gelaatstrekken en persoonlijkheid. Onze specialisten laten je exact zien welke kleuren of kapsels jouw ogen, jukbeenderen en teint het beste uit laten komen.

Haal het mooiste uit jezelf

Een bezoek aan Hardy’s staat garant voor een wow-effect. Wij knippen niet zomaar een rechte pony, omdat jouw buurvrouw er ook een heeft. Onze top stylisten en color masters analyseren jouw gezichtsvormen grondig en meten je een nieuw kapsel aan dat perfect op jou afgestemd is. Loop de deur uit en merk hoe je alle hoofden op straat doet draaien.

Experimenteer met styling

Voor jouw dagelijkse look houd je het wellicht graag wat rustiger, maar tijdens een feestje is het heerlijk om helemaal los te gaan. Onze ervaren stylisten verrassen jou graag met een compleet nieuwe uitstraling. Leer hoe je met minimale moeite jouw coupe sprankelend maakt en hoe een touch-up jouw contouren prachtig accentueert.