Verwend worden in exclusief Hair Spa

Kom tot rust bij Hardy’s

De ervaren stylisten van Hardy’s weten precies hoe ze jou moeten laten stralen. Al meer dan vijfentwintig jaar zorgen zij voor vernieuwende, creatieve looks. Kom bij ons voor een luxe kappersbehandeling met een ontspannende wasmassage of zelfs een complete metamorfose. Wij zorgen dat jij jezelf met andere ogen bekijkt en helemaal zen onze Hair Spa verlaat.


Parkeer gratis voor de deur bij Hardy’s in hartje centrum Tilburg aan de Piushaven. Met 28 parkeerplaatsen is er altijd plek bij onze Hair Spa.


Alleen topstylisten

Hardy’s is alleen tevreden met perfectie. Onze getalenteerde stylisten zijn allemaal breed opgeleid en doorlopen een compleet scholingstraject voordat wij ze aan jou toevertrouwen. Deze vakmensen weten exact wat de juiste kniptechnieken of verfverhoudingen zijn om het gewenste resultaat, namelijk het perfecte kapsel, te verkrijgen. Wij staan bekend om onze professionele en vernieuwende werkwijze waarin we je een verfrissende nieuwe look aanmeten.

Opleidingslocatie

Onze vakmensen inspireren elkaar graag en willen uitblinken in het vak. Hardy’s is een officiële opleidingslocatie en Keune Academy waar kappers vanuit de hele wereld naartoe trekken. Wij gaan er prat op dat we altijd op de hoogte zijn van de laatste trends en gaan uitdagingen niet uit de weg. Onze stylisten beheersen elk vakgebied, van kleur tot visagie en geven je graag een luxe totaalbehandeling.

Private service

Uiteraard snappen wij het wanneer jij één favoriete stylist hebt die aan een half woord genoeg heeft. Met onze private service boek je voor een kleine meerprijs de kapper van jouw keuze. Zo weet je zeker dat jouw behandeling helemaal gepersonaliseerd is en je altijd door een en dezelfde persoon wordt geholpen