Exclusieve Kapsalon in Tilburg

Luxe kapsalon in Tilburg

Hardy’s is geen standaard kapsalon waar je komt voor hetzelfde kapsel als de buurvrouw. Een bezoekje aan onze kapper in Tilburg staat garant voor een unieke ervaring. Het luxe karakter van deze behandeling begint al bij ons excentrieke gebouw. De glazen lichtkoepel zorgt voor prachtig daglicht en een open ruimte. Kom ervaren hoe wij een kappersbezoek transformeren in een wellnessbehandeling.

Laat je verwennen en kom tot rust. Hardy’s is de kapper in Tilburg waar je luxe en wellness ervaart.

Wij zijn eigenwijs

Onze professionals meten jou niet klakkeloos een kapsel aan, maar geven een persoonlijk advies. Wij kijken goed naar de vorm van jouw gezicht, gelaatstrekken en huidskleur voor een kapsel dat jou perfect past. Het doel is daarbij altijd dat jij de kapsalon verlaat met een coupe die jou van buiten en binnen laat stralen.

Comfortabele behandelingen

Laat je verwennen met een van de exclusieve behandelingen van Hardy’s. Je kunt niet alleen voor verven en knippen, maar ook voor een complete metamorfose bij ons terecht. Onze medewerkers adviseren je graag over kleuradvies en make-up dat bij jouw haar, gelaat en persoonlijkheid past. Zij geven je praktische stylingtips waarmee je jouw kapsel thuis moeiteloos namaakt.

Een totaalbeleving

 

Een luxe haarbehandeling stopt niet na de knip- of verfbeurt. Hardy’s werkt alleen met de allerbeste producten voor elke haarsoort. Wij zijn officiële partner van het professionele kappersmerk Keune. Hiermee verzorgen wij niet alleen jouw haar, maar ook jouw hoofdhuid optimaal.

 

 

Of bel ons: 013-5365200

 

Adresgegevens

Hardy’s
Havendijk 28
5017 AM Tilburg

Openingstijden

 

Maandag 11:00 – 18:00 uur
Dinsdag 08:30 – 19:00 uur
Woensdag 08:30 – 19:00 uur
Donderdag 08:30 – 19:00 uur
Vrijdag 08:30 – 19:00 uur
Zaterdag 08:30 – 14:00 uur
Zondag op afspraak